Uw fiscaal attest komt in maart binnen

5 maart 2019 Giften

E-mailing du Consortium 12-12

Heeft u de campagne INDONESIE 12-12 met een gift in 2018 gesteund? Dan ontvangt u binnenkort uw fiscaal attest. Deze wordt in de loop van de maand maart doorgestuurd.

Dit attest geeft je recht op een belastingvermindering van 45% op het geschonken bedrag. Concreet betekent het dat een gift van 100 euro je eigenlijk maar 55 euro kost.

Let op. U ontvangt dit attest met de post of via email. Gebruik het om je belastingaangifte in te vullen. Als u tax-on-web gebruikt is de kans groot dat het online formulier al automatisch vervolledigd is met je gift. U hoeft uw attest niet aan uw aangifte toe te voegen. Bewaar gewoon een kopie van het attest als bewijs.

Mocht u tegen april 2019 uw attest nog niet hebben ontvangen dan is er misschien een probleem. De oorzaak kan zijn dat we niet over de juiste adresgegevens beschikken. Laat het ons weten via email  of via telefoon (zie hieronder). Geef ons duidelijk uw voor- en achternaam en adres door. We sturen je fiscaal attest meteen weer op.

Heeft u nog vragen? Meer informatie over het fiscaal attest vindt u in onze FAQ pagina. U kun tons ook contacteren via het email-adres consortium@1212.be of via het telefoonnummer +32 2 223 34 39.