E-mailing van het Consortium 12-12

E-mail Form Newsletter NL

Samen meer levens redden
Schrijf me in

Onze lidorganisaties

 • 7

  ORGANISATIES
 • 23

  INZAMELACTIES
 • + 105 M€

  INGEZAMELD SINDS 2004
 • Samen

  Bij een buitengewone natuurramp (tsunami, aardbeving, enz.) of een ernstige humanitaire crisis (hongersnood) in een ontwikkelingsland, verkeren de slachtoffers in grote nood. In deze uitzonderlijke situaties zijn er snel belangrijke financiële middelen nodig voor noodhulp.
  Op dat moment komt het Consortium 12-12 in actie. Het gezamenlijk doel is het opstarten van een inzamelingsactie om een beroep te doen op de vrijgevigheid en de solidariteit van het publiek.

  Lees meer
 • Uw steun

  Bij een grote humanitaire crisis in een ontwikkelingsland zetten de teams van de zeven lidorganisaties een gezamenlijke inzamelactie op touw.
  Door samen te werken, slagen zij erin de media beter te mobiliseren en de kosten voor de oproep tot giften te drukken. Zo zijn de organisaties optimaal in staat om aan de humanitaire behoeften ter plaatse te voldoen.

  Lees meer
 • Meer levens redden

  Tsunami, aardbeving, orkaan, hongersnood: er zijn talrijke humanitaire crisissen in de ontwikkelingslanden. Ze treden vaak plotseling op en raken mensen die al in hachelijke levensomstandigheden leven. Wanneer zo’n crisis plaats vindt, telt elke minuut om levens te redden. Het is dan absoluut prioritair om een eerstelijnsgezondheidszorg te verlenen, voor drinkwater en voedselhulp te zorgen, onderdak te bieden aan wie zijn huis heeft verloren en de meest kwetsbaren te beschermen.

  Lees meer

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties op het terrein?

Schrijf u in voor onze e-mailing!

Schrijf me in