E-mailing van het Consortium 12-12

E-mail Form Newsletter NL

12-12 zoekt een Communicatie & Fundraising officer

2 November 2021 News

RECRUTERING

Consortium 12-12 lanceert fondsenwervingscampagnes in België wanneer een uitzonderlijke humanitaire crisis (tsunami, aardbeving, hongersnood…) de meest kwetsbare bevolkingsgroepen in één of meer ontwikkelingslanden raakt.

Het secretariaat, dat in Brussel is gevestigd, lanceert en beheert de oproepen tot het geven van giften, in nauwe samenwerking met de teams van onze zeven lidorganisaties: Caritas International, Rode Kruis van België, Dokters van de Wereld België, Handicap International België, Oxfam België, Plan International België en UNICEF België.

Wij zijn actief op zoek naar een medewerker/ster die zich zal bezighouden met de communicatie en de fondsenwerving, evenals met de administratieve ondersteuning die nodig is voor de goede organisatie van de oproepen en voor de goede werking van het secretariaat. De volledige jobbeschrijving vindt je hier.

INTERESSE? Solliciteer zo snel mogelijk door jouw motivatiebrief en CV (bij voorkeur in het Nederlands) naar  consortium@1212.be op te sturen. Zet MARKCOM 2021 als subject van jouw e-mail.

Gezien we snel op zoek zijn naar iemand, zullen de selectiegesprekken beginnen zodra de eerste sollicitaties binnenkomen. Enkel de geslecteerde candidaten zullen gecontacteerd worden.

Dank je voor de interesse.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze acties op het terrein?

Schrijf u in voor onze e-mailing!

Schrijf me in